Kreatív Kedd VI

Megint eltelt két hét, nagyon repül az idő, és ha még bele is gondolunk, hogy ez a hatodik kreatív kedd?!... Az eheti témánknak valami aktuálisat szerettünk volna, így esett a választás az őszre. Ősszel a kapcsolatom elég hektikus, alapvetően nem szeretem, de ahogy öregszem XD, egyre jobban kezdem megkedvelni. Hiszen ha jobban belegondoltok, az ősz nagyon is érdekes, izgalmas évszak. 


A természet lassacskán ledobja zöld ruháját, helyette pedig egy gyönyörű arany-bronz-barna-vörös gúnyát húz fel :) Már a nap sugarai sem olyan fényesek, inkább narancsos, vörös színt kapnak. Igazából ez a pillanatkép ihletett meg, ahogy lassacskán a zöld erdőből, egy bronz narancs forgatag lesz, amit le is vett magáról a természet.





Sajnos most sem teljes a csipet csapat, sőt vendégblogger sincs erre a hétre. Akit fel szerettünk volna kérni, ő nem válaszolt :( De se baj nézzétek meg azért a többiek munkáját!

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó :)
    És a strasszok nagyon különlegessé teszik :)))

  1. Makeupcakes írta...:

    A hajad is őszi színbe öltözött, nagyon stílusos az egész!

  1. Bikira írta...:

    Nagyon tetszenek a strasszok és a sálad.:) AZ egész sminknek tényleg nagyon őszi hangulata van, főleg az új hajszíneddel.:)
    (Andi)

  1. vivienne írta...:

    Ezt a kreatív keddet bárki csinálhatja vagy hogy van ez? És honnan lehet tudni milyen témába kell csinálni?

  1. Bunny írta...:

    Úgy van, hogy van egy alap csapat, 9 bloggerina és minden alkalommal meghívunk egy vendég bloggert így szoktunk 10-n lenni. A témákat mi beszéljünk meg, előre rajtunk kívül nem nagyon tudja senki, csak miután kiposztoltuk a cikkeket, de ez után természetesen bárki megcsinálhatja az adott témát, nagyon szívesen várjuk is őket :)

  1. vivienne írta...:

    Értem, köszi a választ :))

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops